Cre'Arbor is een familiebedrijf dat is ontstaan rond een passie voor bomen en hout.

Onze diensten zijn gericht op particulieren en professionals in heel Wallonië, Brussel en Vlaanderen.
Vorige slide
Volgende slide

Wie zijn wij?

Cre'Arbor, een passie voor bomen en hout tot uw dienst!

Cre'Arbor - Contactez-nous

Cre’Arbor is een familiebedrijf dat wordt geleid door Simon, Chloë en Philippe Janssens. We zijn gevestigd in Ecaussinnes en hebben waarden hoog in het vaandel staan zoals teamgeest, transparantie, eerlijkheid, nederigheid en moed. We oefenen ons beroep uit met passie en respect voor onze verplichtingen aan onze klanten.

 • Wij bieden een volledig assortiment van
  boomverzorgingsdiensten
  We bieden een volledig assortiment boomverzorgingsdiensten, van planten, leiden, snoeien, schoren, vellen en stronken snoeien tot kaal kappen. We werken samen met onze klanten gedurende de hele levenscyclus van hun bomen.
 • Naast boomverzorging bieden we ook
  houten buitenmeubilair op maat
  voor onze klanten, zoals carports, terrassen, pergola’s, zwembadomrandingen, gevelbekleding, omheiningen, buitenkeukens en poolhouses. Gespecialiseerd in
  fotovoltaïsche carports.
 • We hebben ook een online winkel met drie productcategorieën. De wellness (sauna, jacuzzi, bad); De tuin met al het buitenmeubilair en inrichting in hout om je ruimte te verfraaien (palissade, bloembak, kast, loopbrug, hek, enz.); Houten spelletjes
  houten spelletjes
  voor baby’s, kinderen en volwassenen. En last but not least, houten gebouwen met onze carports, studio’s, tuinhuisjes, kleine huisjes, enz.


We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen die onze waarden delen om ons team te versterken. Aarzel niet en stuur ons je sollicitatie per e-mail.

Houten buitenmeubilair

Duurzaam - Creatief - Uniek

We kunnen al uw buitenaanlegprojecten in hout uitvoeren. Kennis, aandacht voor detail en creativiteit zijn de sterke punten van Cre Arbor in dit deel van ons bedrijf. Gevelbekleding, carports, tuinhuisjes, terrassen, schuttingen, poolhouses, plantenbakken, enz.