Houtskeletbouw (pergola's, carports, overkappingen, enz.)

Cre’Arbor is gespecialiseerd in al uw houtprojecten voor buiten. Wij stellen onze expertise, oog voor detail en creativiteit tot uw beschikking om u unieke buitenaanleg op maat te bieden die perfect aansluit bij uw behoeften en uw budget.

Dankzij onze expertise kunnen we alle soorten houtskeletbouwprojecten bouwen, zoals carports, pergola’s, tuinhuisjes, buitensauna’s, poolhouses, plantenbakken, blokhutten en nog veel meer. We hebben een uitgebreide catalogus van op maat gemaakte fittingen om aan je behoeften en budget te voldoen.

Om je wensen en behoeften zo goed mogelijk te begrijpen, bezoeken we je woning gratis. We houden rekening met alle details van je project om een buitenlandschap te ontwerpen dat jou weerspiegelt en uniek is.

Onze offertes zijn gratis. Aarzel niet om contact met ons opnemen Neem contact met ons op via e-mail of telefoon om je houtprojecten voor buiten te bespreken. We helpen je graag om je plannen werkelijkheid te laten worden.

Je kunt onze verschillende projecten ook volgen op onze Facebookpagina.

De fotovoltaïsche carport van Cre'Arbor,
het is DE ideale 3-in-1 oplossing!

  • Een elegante, stevige en duurzame structuur om je voertuigen in onder te brengen
  • Een aangepast oppervlak voor het aantal panelen dat nodig is voor uw elektriciteitsverbruik
  • Echte toegevoegde waarde voor je woning

Onze aanpak om u te helpen uw project te realiseren:

  • Bezoek ter plaatse door ons om de locatie te bestuderen en de behoeften van de klant te analyseren
  • Grafische presentatie van verschillende opties voor de productie en het ontwerp van de carportstructuur
  • Begrotingsvoorstel
  • Coördinatie van de planning en validatie van het technische project met de geselecteerde partner voor de installatie van de fotovoltaïsche panelen